Kalapács

+ Follow Artist

Discography

Year Album Label AllMusic Rating User Ratings
Kalapács
1996 Kalapács Kalapács
 
()
Az Elso Merénylet
2000 Az Elso Merénylet Hammer
 
()
Ösztön
2002 Ösztön Hammer
 
()
Totem
2003 Totem Hammer
 
()
Keresztes Háború
2005 Keresztes Háború Hammer
 
()
Életreítélt
2006 Életreítélt Hammer
 
()
Mítosz
2008 Mítosz Hammer
 
()
Apokalipszis
2009 Apokalipszis Hammer Muzik
 
()
Poklok és Mennyek Között
2012 Poklok és Mennyek Között Hammer
 
()
Örökfekete
2018 Örökfekete Hammer
 
()