Tassis Christoyannis

Discography

Year Album Label AllMusic Rating User Ratings
Félicien David: Mélodies
2014 Félicien David: Mélodies Aparte
()
Édouard Lalo: Complete Songs
2015 Édouard Lalo: Complete Songs Aparte
()
Benjamin Godard: Mélodies
2016 Benjamin Godard: Mélodies Aparte
()
Saint-Saëns: Mélodies
2016 Saint-Saëns: Mélodies Aparte
()
Saint-Saëns: Mélodies avec Orchestre
2017 Saint-Saëns: Mélodies avec Orchestre Alpha
()
Fernand de la Tombelle: Mélodies
2017 Fernand de la Tombelle: Mélodies Aparte
()