Neset Ertas

Discography

Year Album Label AllMusic Rating User Ratings
Gönül Dagi 1999 Gönül Dagi Kalan
()
Zahidem
1999 Zahidem Kalan
()
Mühür Gözlüm
1999 Mühür Gözlüm Kalan
()
Niye Çattin Kaslarini 2000 Niye Çattin Kaslarini Kalan
()
Sevsem Öldürürler 2000 Sevsem Öldürürler Kalan
()
Agla Sazim
2000 Agla Sazim Kalan
()
Hata Benim
2000 Hata Benim Kalan
()
Ayas Yollari
2000 Ayas Yollari Kalan
()
Dostlara Selam 2001 Dostlara Selam Kalan
()
Yar Gönlünü Bilenlere
2002 Yar Gönlünü Bilenlere Kalan
()
Gurban Oldugum
2003 Gurban Oldugum Kalan
()
Vay Vay Dünya
2005 Vay Vay Dünya Kalan
()
Acem Kizi 2007 Acem Kizi Sony BMG
()
2008
2008 2008 Bayar
()