Kolmas Nainen

Discography

Year Album Label AllMusic Rating User Ratings
Hikiset siivut 1989 Hikiset siivut Sonet
()
Ura 1998 Ura Sonet/Polygram
()
Onnen Oikotiellä 2000 Onnen Oikotiellä Universal Distribution
()
Hyvää Ja Kaunista 2000 Hyvää Ja Kaunista Universal Distribution
()
Elämän Tarkoitus 2000 Elämän Tarkoitus Universal Distribution
()
Kolmas Nainen 2000 Kolmas Nainen EMI Music Distribution
()
Tiheän Sisään 2000 Tiheän Sisään Universal Distribution
()
Lyyrikon Valinta 1985 - 2007 2007 Lyyrikon Valinta 1985 - 2007 Universal Distribution
()
Sydänääniä
2009 Sydänääniä Universal Distribution / Universal Music
()