Sivan Perwer

Discography

Year Album Label AllMusic Rating User Ratings
Ey Ferat
1978 Ey Ferat Ses Plak
()
Hay Di
1980 Hay Di Ses Plak
()
Agirî 1982 Agirî Ses Plak
()
Bilbilo/Ferzê
1983 Bilbilo/Ferzê Ses Plak
()
Dotmam
1985 Dotmam Ses Plak
()
Lê Dîlberê
1986 Lê Dîlberê Ses Plak
()
Zembîlfiros
1992 Zembîlfiros Ses Plak
()
Songs of Kurdistan
1995 Songs of Kurdistan Ethnic
()
Ya Star
1995 Ya Star Ses Plak
()
Nazê
1996 Nazê Ses Plak
()
Helbestên Bijartî, Vol. 1: Kirîvê/Canê Canê
1997 Helbestên Bijartî, Vol. 1: Kirîvê/Canê Canê Ses Plak
()
Agiri/Yar Merhaba
1997 Agiri/Yar Merhaba Ses Plak
()
Xewna Min/Dr. Qasimlo
1998 Xewna Min/Dr. Qasimlo Ses Plak
()
Heviya Te
1999 Heviya Te Ses Plak
()
Sarê
2001 Sarê Ses Plak
()
Helbestên Bijartî, Vol. 2
2003 Helbestên Bijartî, Vol. 2 Ses Plak
()
Min Bêriya Te Kiriye
2004 Min Bêriya Te Kiriye Daqui
()
Helbestên Bijartî, Vol. 3
2004 Helbestên Bijartî, Vol. 3 Ses Plak
()
Dîwana
2005 Dîwana Ses Plak
()