Rúzsa Magdi

Biography by

Also known as Magdi, Magdolna Rúsza is a Serbian-born, Hungary-based pop singer, who -- albeit controversially -- was chosen in 2006 to represent Hungary in the 2007 Eurovision Song Contest, held that…
Read Full Biography

Discography

Year Album Label AllMusic Rating User Ratings
Ördögi Angyal
2007 Ördögi Angyal
()
T-Mobile Kapcsolat Koncert
2007 T-Mobile Kapcsolat Koncert CLS
()
Iránytu
2008 Iránytu CLS
()
Rúzsa Magdi Estjének Dalai
2011 Rúzsa Magdi Estjének Dalai Magneoton
()
Tizenegy
2012 Tizenegy Magneoton
()
Dalok Húrokra És Fúvósokra
2014 Dalok Húrokra És Fúvósokra MTVA
()
Érj Hozzám
2016 Érj Hozzám Magneoton
()
Aréna Koncert
2016 Aréna Koncert MG
()
Aréna Koncert 2018
2018 Aréna Koncert 2018 Magneoton
()
Aduász
2018 Aduász Magneton
()
Magdaléna Rúzsa
2018 Magdaléna Rúzsa Magneoton
()