Katri Helena

+ Follow Artist

Discography

Year Album Label AllMusic Rating User Ratings
Sydämeni Laulut: Juhlavuosi 2003
2004 Sydämeni Laulut: Juhlavuosi 2003 Warner Music
()
Tässä Tällä Hetkellä
2005 Tässä Tällä Hetkellä WEA
()
Hiljaisuudessa 2006
2006 Hiljaisuudessa 2006
()
Elämänlangat
2006 Elämänlangat WEA
()
Lähemmäksi
2007 Lähemmäksi Warner Music / WEA
()
Kauneimmat Rakkauslaulut
2007 Kauneimmat Rakkauslaulut Warner Music
()
20 Suosikkia: Puhelinlangat Laulaa
2007 20 Suosikkia: Puhelinlangat Laulaa Warner Music / WEA
()
Valon maa
2011 Valon maa The HYPE
()
Sinivalkoinen
2012 Sinivalkoinen
()
Taivaan Tie
2014 Taivaan Tie Warner Music
()
Suuret Suomalaiset/80 Klassikkoa
Suuret Suomalaiset/80 Klassikkoa Warner Music
()
Suomen parhaat 1
Suomen parhaat 1 Warner Music
()
Suomen parhaat 2
Suomen parhaat 2 Warner Music
()
Parhaat päältä
Parhaat päältä Warner Music
()
Niin on Aina Ollut
Niin on Aina Ollut Warner Music
()
Laulu jää
Laulu jää Warner Music
()
Tähdet tähdet
Tähdet tähdet Warner Music
()
Tähtitaivaalla
Tähtitaivaalla Warner Music
()
Tähtisarja: 30 Suosikkia
Tähtisarja: 30 Suosikkia Warner Bros.
()
16 hittiä
16 hittiä Warner Music
()
Täydet 100
Täydet 100 WEA
()
Katri Helena
Katri Helena Warner Music
()